Språk
Logg inn
Bruker:

Passord:


Glemt brukernavn/passord?
Linker
DKM's offisielle nettsted
Litteratur om DKM
Bible Gateway
Bibelen.no
Forsiden Bestilling Kontakt oss
Skjulte Skatters Forlag

Skjulte Skatters Forlag ble i 1912 opprettet av Johan Oscar Smith, Horten. Siden har det hele utviklet seg surdeigens vei.

Administrasjon
Utgiver og ansvarlig redaktør for bladet Skjulte Skatter og for Skjulte Skatters Forlag i perioden 1912 til 1942 var Johan O. Smith og i perioden 1943 til 1998 Aksel J. Smith. Ansvarlig redaktør er Den Kristelige Menighets (DKM) forstander Kåre J. Smith. Utgiver og redaktør er Sigurd J. Bratlie.


Uegennyttig og frivillig arbeide
Alt arbeide med DKMs skrifter helt ifra Johan Oscar Smith startet bladet Skjulte Skatter og Skjulte Skatters Forlag i 1912 har vært frivillig. Menighetens litteratur er skrevet av våre kjære brødre og søstre, og arbeidet med å utgi denne litteratur har mange forskjellige venner i både inn og utland deltatt i. Etter hvert som vår litteratur er blitt oversatt til flere språk, er det også opprettet forlag i flere land. Nå er mer eller mindre av menighetens litteratur utgitt på 28 språk. Det sier seg selv at det er svært mange personer involvert i dette arbeidet. Alt gjøres frivillig og gis som en gave til DKM gjennom Skjulte Skatters Forlag. Slik har det vært fra begynnelsen, og slik er det fortsatt. Dette gjelder både bruk av tid og penger og ikke minst de nådegaver og evner den enkelte har brukt både til skriving, oversettelse, komponering, dikting og ikke minst praktisk tilrettelegging for layout og utgivelse. Slik har våre fedre arbeidet i snart 100 år - slik vil vi som ved Guds nåde nå er kommet inn i andres arbeide også fortsette å være et offer og en gave til menigheten - Gud til en velbehagelig duft.


Utbredelse
Her følger en oversikt over de språk som en eller flere av DKMs skrifter er oversatt til: Finsk, Svensk, Norsk, Dansk, Engelsk, Spansk, Portugisisk, Fransk, Italiensk, Hollandsk, Tysk, Russisk, Polsk, Sjekkisk, Slovensk, Serbisk, Kroatisk, Ungarsk, Bulgarsk, Rumensk, Tyrkisk, Hebraisk, Arabisk, Kinesisk, Indonesisk, Albansk, Afrikansk, og Papiamento (Aruba). Totalt 28 språk.

I tillegg er bladet Skjulte Skatter etter hvert utgitt i mange land og på mange språk.<< Tilbake
© Worldwide Copyright. Ettertrykk forbudt. Enhver reproduksjon, hel eller delvis, er strengt forbudt uten at skriftlig tillatelse er innhentet på forhånd fra forlaget: Stiftelsen Skjulte Skatters Forlag, P.B. 900, N-3168 Melsomvik, Norway.